Εκδρομές

Για να εκμεταλευτείτε στο έπακρον τις ημέρες σας στο νησί, σας προτείνουμε μερικές ημερίσιες εκδρομές που μπορείτε να οργανώσετε ώστε να ανακαλύψετε τις ιδιαίτερες ομορφιές της Κεφαλονιάς.

Εκδρομή Νο1 Παραλία Μύρτος, Άσσος, Φισκάρδο: Ξεκινήστε την εκδρομή σας με απολαυστικές βουτιές στην καταγάλανη παραλία του Μύρτου. Έπειτα συνεχίζετε με κατεύθυνση προς Φισκάρδο κάνοντας μία στάση στη χερσόνησο της Άσσου. Εκεί το βενετσιάνικο κάστρο και ο γραφικός οικισμός θα σας συναρπάσουν. Βγείτε και πάλι στον κεντρικό δρόμο και συνεχίστε για το κοσμοπολίτικο Φισκάρδο. Περιηγηθείτε στον κοσμοπολίτικο οικισμό και θαυμάστε το εντυπωσιακό τοπίο της περιοχής.

ASSOS 1 FISCARDO 1 FISCARDO 2 ΑSSOS 2 ΜΥΡΤΟΣ 1

Εκδρομή Νο2 Παραλία Ξι, Παραλία Βάτσα, Μονή Κηπουραίων: Από το λιμάνι του Αργοστολίου πάρτε το καράβι για Ληξούρι. Από εκεί μεταβείτε στην παραλία Ξι με την ιδιαίτερη κόκκινη άμμο και έπειτα στην παραλία Βάτσα, που είναι ένας γραφικός όρμος με κοκκινοκαστανή αμμουδιά. Η ιδιαιτερότητα αυτής της παραλίας είναι ένα μικρό ποτάμι που φτάνει μέχρι τη θάλασσα. Στην παραλία αυτή υπάρχει μία ταβέρνα δίπλα στη θάλασσα με ψάθινη όροφή και δάπεδο από άμμο.

KIPOYRIA PARILIA XI VATSA 1 VATSA 2 VATSA 3

Εκδρομή Νο3 Λίμνη Μελισσάνη, Σπήλαιο Δρογκαράτη, Αντίσαμος, Αγία Ευφημία : Ξεκινήστε την εκδρομή σας με την επίσκεψη στην μαγευτική λίμνη Μελισσάνη και έπειτα στο Σπήλαιο Δρογκαράτη με τους σπάνιους κόκκινους σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Σταματήστε για μπάνιο στην Αντίσαμο, στην ελλειψοειδή παραλία με βότσαλο, η μόνη οργανωμένη στην ευρύτερη περιοχή, με ομπρέλες, ξαπλώστρες, beach bar, θαλάσσια ποδήλατα και κανό καγιάκ. Μετά το μπάνιο σας ακολουθείστε τον κεντρικό δρόμο για το γραφικό οικισμό Αγίας Ευφημίας όπου θα βρείτε παραδοσιακά ταβερνάκια.

drogarati efimia melissani